top of page
9.png
8.png
9.png
Неозаглавен дизайн (6).png
9.png
8.png
56.png
Неозаглавен дизайн (1).png
ЕТАЖ 6.png
Неозаглавен дизайн.png
56 (2).png
8.png
9.png
8.png
9.png
D3 R3.png

Карта на материалите

Апартаментът е с модерен дизайн, който комбинира дърво, текстил и мрамор. Дървесните финиши внасят усещане за топлина и уют, а текстилът допълва с мекота и богатство от цветове. Подовата настилка е изработена от фигурален паркет, създаващ интригуващ геометричен ефект. Спалните зони се отличават с подова настилка от нетъкан текстил, осигуряващ комфорт и звукоизолация.

Разгъвка на стените

Неозаглавен дизайн.png

Банята е изработена от мрамор и драскан метал, които създават луксозна и модерна атмосфера. Оборудването на банята включва мивка, огледало, параван, душ корито, смесител и вградена структура. Мивката е вградена в шкаф с плот от мрамор, който осигурява пространство за съхранение. Огледалото е с вградено осветление. Параванът е от стъкло и метал, който разделя мократа зона от останалата част на банята. Дизайнът на банята е елегантен и функционален, като предлага комфорт и качество.

Коридорът е облицован с текстил, който придава мекота и уют на пространството. Текстилът е в светли тонове, които създават простор и светлина. Пода е от фигурален паркет, който образува интересни геометрични форми.Интериорните врати от МДФ с височина H-2,65m. създават усещане за простор. Коридорът е хармонично продължение на всекидневната.

Спалнята е обзаведена в изискан дизайн, който включва елементи от мрамор и дърво. Красивата комбинация от нежния  мрамор и топлата текстура на дървото придава на пространството изтънченост и уют. Подовата настилка, изработена от нетъкан текстил, придава мекота и комфорт, допълнително засилвайки усещането за уют в спалнята.

Всекидневната е изтънчена съвкупност от текстил, мрамор, дърво и матови метални елементи. Нежните материали на текстила се хармонизират със структурата и излъчването на мрамор, създавайки приятна и добре балансирана атмосфера. Подовата настилка от фигурален паркет не само представлява функционалност, но и се явява естетически изразителен елемент в интериора. Геометричният дизайн на паркета създава визуален интерес и допълва визията на пространството.

ВСЕКИДНЕВНА

8.png
9.png
8.png
Неозаглавен дизайн.png

Елегантен дизайн и материали: Дизайнът на всекидневната излъчва светлина и уют. Преобладаващите материали като светъл мрамор и топло дърво създават изискана атмосфера. Фигуралният паркет на пода придава уникалност и стил на пространството.

Свързаност с външния свят: Възможността да се излезе на терасата директно от хола позволява да се насладите на свеж въздух и природа, без да се напуска дома. Френските прозорци осигуряват максимално количество светлина и гледки, докато алуминиевата дограма подчертава съвременния стил.

Интегрирана функционалност: Възможността холът и кухнята да са едно е изключително удобство. Това създава съвременен и практичен начин за общуване, докато готвите или храните. Пространството става сърцето на дома, където се събират приятели и семейство.

Свързаност на пространствата: Оформяйки всекидневната с дизайн, подобен на този на коридора, се създава изключителна свързаност на помещенията. Тази хармония на дизайна предава усещане за непрекъсната връзка между различните части на дома.

СПАЛНЯ

Изискан дизайн и материали: Дизайнът на спалнята излъчва светлина и елегантност. Обединението на светъл мрамор и топло дърво придава на пространството уникален стил. Подът от специален не тъкан текстил, който е антибактериален, предоставя не само визуално приятно усещане, но и здравословна среда за отдих.

Свързаност с външния свят: Възможността да излизате на терасата директно от спалнята ви дава уникален начин да започнете или завършите деня си. Френските прозорци и алуминиевата дограма не само подчертават съвременния стил на спалнята, но и позволяват на светлината и свежия въздух да проникнат във вашия уютен кът.

Функционалност: Спалнята представлява област, в която функционалността е внимателно подбрана. Всеки ъгъл е проектиран с цел да отговаря на нуждите и да съчетава практичността с естетиката. Това добре организирано пространство, предоставя удобство и удовлетворява нуждите и желанията.

Подчертаване на естетиката чрез детайли: В спалнята се разгръща усещане за хармония, засилено от добре подбрани детайли. От дизайна на стените до фините акценти, всяко нещо е внимателно избрано, за да подчертае естетиката на помещението. Тази фокусирана визия създава уникално преживяване и допринася за въздействието на общата атмосфера.

Неозаглавен дизайн.png
Неозаглавен дизайн.png
Неозаглавен дизайн.png
Неозаглавен дизайн.png
Неозаглавен дизайн.png
Неозаглавен дизайн.png
Неозаглавен дизайн.png
Ap15.png
9.png
9.png
8.png
9.png

БАНЯ & ТОАЛЕТНА

Дизайн: Изборът на кремав мрамор и драскан метал създава изключително луксозна и модерна атмосфера в банята. Тези материали не само придават на пространството впечатляващ външен вид, но и подчертават вкуса за изисканост и качество.

Използване на пространството: Дизайнът с вградената мивка и шкаф с плот от мрамор оптимизира използването на пространството. Това не само придава функционалност, но и предоставя допълнително пространство за съхранение на банята.

Функционалност: Оборудването в банята е много добре обмислено и интегрирано, за да предостави пълноценност на изживяването. От мивката и огледалото до паравана, душ коритото, смесителя и вградената структура - всичко е изградено така, че да осигурява практичност и функционалност в рамките на стилния дизайн.

Акценти: Огледалото с вградено осветление и параванът от стъкло и метал създават ефект на елегантна симетрия и простор в банята. Тези акценти допълват визита и допринасят за усещането за комфорт, които са важни за зоната отдих и грижа за себе си.

Неозаглавен дизайн.png
Неозаглавен дизайн.png
Неозаглавен дизайн.png
Неозаглавен дизайн.png

Коридор

Апартамента е окабелен за SMART HOME и дава възможност за управление на всяка електрическа точка. Осветлението е решено със система от магнитни шини и модулни LED осветителни тела, които позволяват създаването на неограничен брой осветителни сцени. Опционално могат да бъдат поставени електрически SMART завеси.

ИНФОРМАЦИЯ

9.png
Неозаглавен дизайн.png

*Цената на апартамента включва обширен списък от предоставени удобства и материали:

   1. Подова настилка: Подовите настилки в апартамента са включени в цената. Те осигуряват уют и стил във всяко помещение.

   2. Облицовка на стени: Всички стени в апартамента са облицовани с ламперия, осируряваща шумоизолация и топлина, създавайки завършен и изчистен външен вид с финиш на дърво, текстил и мрамор.

   3. Опънатите латексови тавани са с огледален ефект и антибактериално покритие. Създават модерен и завършен вид на всяко помещение. 

   4. Кабелна инсталация за смарт хоум: апартамента е окабелен за SMART HOME и дава възможност за управление на всяка електрическа точка. 

   5. Поставени осветителни тела: Осветлението е решено с магнитни шини с LED осветителни тела, които позволяват създаването на неограничен брой осветителни сцени. Опционално могат да бъдат поставени електрически SMART завеси.

   6. Напълно оборудвани бани и тоалетни: Баните са оборудвани с душ кабина, душ батерия, интимен душ, тоалетна, умивалник, огледало, шкафчета и различни аксесоари. Дизайнът е стилен и съчетава елементи от мрамор и метал, което придава на банята изтънчен и съвременен вид.

   7. Интериорни и входни врати: Вратите в апартамента са включени и са подбрани така, че да се хармонизират с дизайна на интериора.  

   8. Вие получавате един оборудван и напълно завършен “Дом Без Майстор”! Избирате мечтаните си мебели и влизате във вашият нов дом необезпокоявани от бъдещи съседски ремонти или излишни замърсявания по общите части.

*Цената не включва мебелите, които клиентът може да избере и закупи по свое желание. Това позволява на клиента да персонализира апартамента си, съобразно своите предпочитания и стил. 

След подписване на Предварителен Договор цената се запазва и НЕ подлежи на промяна!

За да изтеглите и запазите оферта с допълнителна информация, моля попълнете формата.

*Кликнете тук за да запазите офертата

9.png
Ин Инвест.png
bottom of page