top of page
9.png
9.png
9.png
9.png
 • Защо да изберем Rubik Residence?
  1. Вие получавате един оборудван и напълно завършен “Дом Без Майстор” ! БЕЗ ДОПЪЛНИТЕНИ ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ - получавате апартамента готов без да се налага да търсите и комуникирате с майстори които да губят ценното Ви време. Главното ни предимство пред всички конкуренти което Ви предоставяме са спестените финансови средства от довършителните бригади и услугите на дизайнерските студиа. Избирате мечтаните си мебели и влизате във вашия нов дом необезпокоявани от бъдещи съседски ремонти или излишни замърсявания по общите части. 2. Комплекса се намира в центъра на града на широк булевард без засенчване от други сгради както и бъдещи такива. 3. С изградени детски площадки в сигурна и облагородена среда за децата. 4. В близост сте до най-големите супермаркети като Кауфланд, Мосю Бриколаж, Практикер. 5. Пешеходни подходи на 1мин. от Гимназията по Туризъм и МВР Русе, както и 6мин. от централния площад Свобода, Община и Районен Съд Русе. 6. В близост до бензиностанция, спортната зала на града и Стадион Дунав. 7. Изпълнението на интериора в завършен вид е на ниво на 5 звезден хотел с най-съвременните материали, елементи и детайли, като често се използва в междуокеанските круизни кораби. 8. Луксозно изпълнение на общите части което няма да намерите в нито една новострояща жилищна сграда в Русе. 9. Зарядни станции за електромобили, паркинг за колелета и бебешки колички
 • Предлагате ли схеми на разсрочено плащане?
  Да. Ние сме готови да изготвим ваш индивидуален план за разплащане които да е съобразен с вашите възможности, изисквания и срокове. Също така сме договорили преференциални кредитни услуги с най-добри лихвени показатели, с кредитен консултант във водеща банкова институция в България.
 • Какво ще има на партерния етаж?
  Предвижда се изграждане на лекарски и зъболекарски кабинети, аптека, оптика, козметични студиа, както и кабинет за пластично-възстановителна и естетична хирургия.
 • Ще има ли такса за поддръжка?
  Няма да има допълнителна такса както е в популярните жилищни комплекси от затворен тип, освен нормалната такса за управление от Професионален Домоуправител.
 • Ще има ли достатъчни паркоместа?
  Да, за всеки апартамент е предвиден поне по един подземен гараж или паркомясто.
 • Какво е Smart Home?
  Smart Home е специфично окабеляване на целия апартамент така, че всяка електрическа точка като ключ, контакт, осветително тяло и на практика всеки електрически уред в дома ви да може да се управлява от приложение на телефон или таблет.
 • Как мога да запазя апартамент?
  Може да се обадите на телефон 0892 000 555 и да си организирате среща с представител на инвеститора. Дори с минимална сума от 1000 евро за капаро можете да запазите апартамент които няма да бъде предлаган за срок от 14 дни в които да можете да подсигурите остатъчното финансиране. Тази сума е напълно възвръщаема, независимо дали ще закупите апартамента след изтичането на срока.
 • Паркинга с контрол на достъп ли ще бъде?
  Да, подземния паркинг ще бъде с контрол на достъпа, като бариерите ще се отваря автоматично след като са сканирали номера на личния ви автомобил. При необходимост, ще може да отваряте бариерите чрез приложение на телефона за ваши гости например.
 • Имам ли нужда от майстори за довършителни работи на апартамента си?
  Не. Няма нужда от довършителни работи. Получавате апартамента в напълно завършено състояние. Напълно оборудвани бани. Луксозно облицован коридор. Входна врата и интериорни тапетни врати. Специални настилки във всички стаи. Опънати тавани тип “Barrisol”. Монтирани осветителни тела на магнитни релси. Заредeни ключове и контакти. Ел. табла с внедрена базова функционалност за Smart Home. Единствено трябва да си изберете мебели и пердета.
 • Имали такса за брокера?
  Не. Няма такси за брокерите и представителите на Рубик Резидънс
 • Ще има ли зарядни станции за електромобили?
  Да предвидени са зарядни станции. С оглед на иновациите в автомобилната индустрия и наболелия проблем с липсата на зарядни станции в град Русе сме предвидили 20 броя станции в надземния и подземния паркинг. Всяка от тях ще бъде с мощност минимум 25 киловата което допринася за бързо зареждане.
 • Как е решено климатизирането на апартаментите?
  Предвидени са климатични сплит системи на -18 °C с таванен или подов монтаж за всяка стая.
 • Как ще бъдат изпълнени общите части?
  Материалите за общите части са от същия висок и луксозен клас като в апартаментите. Издръжливостта им е съобразена са с по-високите нива на човекопоток.
 • Всички апартаменти с един и същи дизайн ли са?
  Не! Всички апартаменти са проектирани от няколко дизайнерски студиа и са с индивидуално излъчване и цветови гами.
 • Може ли да ми съдействате в избора, поръчката и доставката на мебелите?
  Да. Разполагаме с пълният набор от мебелите необходими за до-обзавеждането на мечтаният от Вас дом.
 • Какво да направя ако видя нещо в сайта което не е наред?
  Ако сте забелязали нещо нетипично или некоректно с подадената информация в сайта, което не кореспондира на очакванията Ви, моля сигнализираните ни на email: sales@in-invest.com или на телефон 0892 000 555. Така като ценим нашите клиенти и се стараем да им предложим само най-доброто, ние бихме се радвали да ни изпратите вашето мнение и препоръки. "Перфекционизмът не е стремеж към съвършенство. Той е страх от неуспех при опит да се постигне съвършенство." -Dean Rogers
9.png

Ако още не сме отговорили на всичките Ви въпроси или искате да ни напишете мнението си за проекта, моля попълнете формата.

Скоро ще се свържем с вас!

bottom of page