top of page
9.png
8.png
9.png
Неозаглавен дизайн (6).png
9.png
8.png
Номер13.png
Неозаглавен дизайн (1).png
ЕТАЖ 6 (1).png
13.png
Ап6 (1).png
8.png
9.png
8.png
9.png
D1 R2.png

Карта на материалите

Апартаментът е с модерен дизайн, който комбинира дърво, текстил и мрамор. Дървесните финиши внасят усещане за топлина и уют, а текстилът допълва с мекота и богатство от цветове. Подовата настилка е изработена от фигурален паркет, създаващ интригуващ геометричен ефект. Спалните зони се отличават с подова настилка от нетъкан текстил, осигуряващ комфорт и звукоизолация.

Разгъвка на стените

Неозаглавен дизайн.png

Банята е изработена от мрамор и драскан метал, които създават луксозна и модерна атмосфера. Оборудването на банята включва мивка, огледало, параван, душ корито, смесител и вградена структура. Мивката е вградена в шкаф с плот от мрамор, който осигурява пространство за съхранение. Огледалото е с вградено осветление. Параванът е от стъкло и метал, който разделя мократа зона от останалата част на банята. Дизайнът на банята е елегантен и функционален, като предлага комфорт и качество.

Коридорът е облицован с текстил, който придава мекота и уют на пространството. Текстилът е в светли тонове, които създават простор и светлина. Пода е от фигурален паркет, който образува интересни геометрични форми.Интериорните врати от МДФ с височина H-2,65m. създават усещане за простор. Коридорът е хармонично продължение на всекидневната.

Спалнята е обзаведена в изискан дизайн, който включва елементи от мрамор и дърво. Красивата комбинация от нежния  мрамор и топлата текстура на дървото придава на пространството изтънченост и уют. Подовата настилка, изработена от нетъкан текстил, придава мекота и комфорт, допълнително засилвайки усещането за уют в спалнята.

Всекидневната е изтънчена съвкупност от текстил, мрамор, дърво и матови метални елементи. Нежните материали на текстила се хармонизират със структурата и излъчването на мрамор, създавайки приятна и добре балансирана атмосфера. Подовата настилка от фигурален паркет не само представлява функционалност, но и се явява естетически изразителен елемент в интериора. Геометричният дизайн на паркета създава визуален интерес и допълва визията на пространството.

ВСЕКИДНЕВНА

8.png
9.png
8.png
Неозаглавен дизайн.png

Елегантен дизайн и материали: Дизайнът на всекидневната излъчва светлина и уют. Преобладаващите материали като светъл мрамор и топло дърво създават изискана атмосфера. Фигуралният паркет на пода придава уникалност и стил на пространството.

Свързаност с външния свят: Възможността да се излезе на терасата директно от хола позволява да се насладите на свеж въздух и природа, без да се напуска дома. Френските прозорци осигуряват максимално количество светлина и гледки, докато алуминиевата дограма подчертава съвременния стил.

Интегрирана функционалност: Възможността холът и кухнята да са едно е изключително удобство. Това създава съвременен и практичен начин за общуване, докато готвите или храните. Пространството става сърцето на дома, където се събират приятели и семейство.

Свързаност на пространствата: Оформяйки всекидневната с дизайн, подобен на този на коридора, се създава изключителна свързаност на помещенията. Тази хармония на дизайна предава усещане за непрекъсната връзка между различните части на дома.

СПАЛНЯ

Изискан дизайн и материали: Дизайнът на спалнята излъчва светлина и елегантност. Обединението на светъл мрамор и топло дърво придава на пространството уникален стил. Подът от специален не тъкан текстил, който е антибактериален, предоставя не само визуално приятно усещане, но и здравословна среда за отдих.

Свързаност с външния свят: Възможността да излизате на терасата директно от спалнята ви дава уникален начин да започнете или завършите деня си. Френските прозорци и алуминиевата дограма не само подчертават съвременния стил на спалнята, но и позволяват на светлината и свежия въздух да проникнат във вашия уютен кът.

Функционалност: Спалнята представлява област, в която функционалността е внимателно подбрана. Всеки ъгъл е проектиран с цел да отговаря на нуждите и да съчетава практичността с естетиката. Това добре организирано пространство, предоставя удобство и удовлетворява нуждите и желанията.

Подчертаване на естетиката чрез детайли: В спалнята се разгръща усещане за хармония, засилено от добре подбрани детайли. От дизайна на стените до фините акценти, всяко нещо е внимателно избрано, за да подчертае естетиката на помещението. Тази фокусирана визия създава уникално преживяване и допринася за въздействието на общата атмосфера.

Неозаглавен дизайн.png
Неозаглавен дизайн.png
Неозаглавен дизайн.png
Неозаглавен дизайн.png
Неозаглавен дизайн.png
Неозаглавен дизайн.png
Неозаглавен дизайн.png
ЕТАЖ 6.png
9.png
9.png
8.png
9.png

БАНЯ & ТОАЛЕТНА

Дизайн: Изборът на кремав мрамор и драскан метал създава изключително луксозна и модерна атмосфера в банята. Тези материали не само придават на пространството впечатляващ външен вид, но и подчертават вкуса за изисканост и качество.

Използване на пространството: Дизайнът с вградената мивка и шкаф с плот от мрамор оптимизира използването на пространството. Това не само придава функционалност, но и предоставя допълнително пространство за съхранение на банята.

Функционалност: Оборудването в банята е много добре обмислено и интегрирано, за да предостави пълноценност на изживяването. От мивката и огледалото до паравана, душ коритото, смесителя и вградената структура - всичко е изградено така, че да осигурява практичност и функционалност в рамките на стилния дизайн.

Акценти: Огледалото с вградено осветление и параванът от стъкло и метал създават ефект на елегантна симетрия и простор в банята. Тези акценти допълват визита и допринасят за усещането за комфорт, които са важни за зоната отдих и грижа за себе си.

Неозаглавен дизайн.png
Неозаглавен дизайн.png
Неозаглавен дизайн.png
Неозаглавен дизайн.png

Коридор

Апартамента е окабелен за SMART HOME и дава възможност за управление на всяка електрическа точка. Осветлението е решено със система от магнитни шини и модулни LED осветителни тела, които позволяват създаването на неограничен брой осветителни сцени. Опционално могат да бъдат поставени електрически SMART завеси.

ИНФОРМАЦИЯ

9.png
13.png

*Цената на апартамента включва обширен списък от предоставени удобства и материали:

   1. Подова настилка: Подовите настилки в апартамента са включени в цената. Те осигуряват уют и стил във всяко помещение.

   2. Облицовка на стени: Всички стени в апартамента са облицовани с ламперия, осируряваща шумоизолация и топлина, създавайки завършен и изчистен външен вид с финиш на дърво, текстил и мрамор.

   3. Опънатите латексови тавани са с огледален ефект и антибактериално покритие. Създават модерен и завършен вид на всяко помещение. 

   4. Кабелна инсталация за смарт хоум: апартамента е окабелен за SMART HOME и дава възможност за управление на всяка електрическа точка. 

   5. Поставени осветителни тела: Осветлението е решено с магнитни шини с LED осветителни тела, които позволяват създаването на неограничен брой осветителни сцени. Опционално могат да бъдат поставени електрически SMART завеси.

   6. Напълно оборудвани бани и тоалетни: Баните са оборудвани с душ кабина, душ батерия, интимен душ, тоалетна, умивалник, огледало, шкафчета и различни аксесоари. Дизайнът е стилен и съчетава елементи от мрамор и метал, което придава на банята изтънчен и съвременен вид.

   7. Интериорни и входни врати: Вратите в апартамента са включени и са подбрани така, че да се хармонизират с дизайна на интериора.  

   8. Вие получавате един оборудван и напълно завършен “Дом Без Майстор”! Избирате мечтаните си мебели и влизате във вашият нов дом необезпокоявани от бъдещи съседски ремонти или излишни замърсявания по общите части.

*Цената не включва мебелите, които клиентът може да избере и закупи по свое желание. Това позволява на клиента да персонализира апартамента си, съобразно своите предпочитания и стил. 

След подписване на Предварителен Договор цената се запазва и НЕ подлежи на промяна!

За да изтеглите и запазите оферта с допълнителна информация, моля попълнете формата.

*Кликнете тук за да запазите офертата

9.png
Ин Инвест.png
bottom of page